Logo demaasroute.nl


Zeg nee tegen woningbouw in Hoefsvengebied

  Politiek

Wist u dat op 13 juli 2017 in de gemeenteraad het besluit wordt genomen om woningen te bouwen in het Hoefsven-gebied/plan Akkerlanen? Bent u ook tegen bebouwing in dit gebied? Dan is dit uw kans om uw tegen-stem te laten horen/zien! Kom hiervoor op 29 juni 2017 om 19:30 naar het gemeentehuis in Waalwijk.

WAALWIJK - In een informatiebijeenkomst op 8 juni j.l heeft het college van Waalwijk de bouwplannen gepresenteerd die zij voor ogen hebben voor het Hoefsvengebied/plan Akkerlanen. Tot nu toe is de indruk gewekt dat alles besloten was, maar niets is minder waar. Op 13 juli 2017 neemt de gemeenteraad een besluit om in het Hoefsvengebied te gaan bouwen. De inwoners mogen in een discussieavond op 29 juni 2017 meepraten over de gepresenteerde plannen, zodat de gemeenteraad deze bevindingen mee kan nemen in de besluitvorming.

Bent u tegen deze plannen en wilt u graag meepraten met de raadsleden, kom dan op 29 juni om 19.30 uur naar de raadzaal. Indien u mee wil praten mag u zich aanmelden door een mail te sturen naar: griffie@waalwijk.nl.

Uiteraard bent u ook welkom om te luisteren en te laten zien dat u tegen bent! Laten we samen de politiek wakker schudden!

Afzender Actiegroep Geen woningen in Hoefsven/Akkerlanen

Contact: geenwoningeninhoefsven@gmail.com

WJ Monsieurs
Reageer als eerste