Logo demaasroute.nl


De bewoners van het Thomashuis in Kaatsheuvel werden zondag verrast met een AED en een bijbehorende buitenkast.
De bewoners van het Thomashuis in Kaatsheuvel werden zondag verrast met een AED en een bijbehorende buitenkast.

Dubbele verrassing voor Thomashuis Kaatsheuvel

Zaterdag 25 november is er rondom het Thomashuis aan de Zuidhollandsedijk in Kaatsheuvel een wintermarkt gehouden. Voor de 4de keer organiseerde de zorgondernemers, samen met de medewerkers en bewoners, deze markt waar onder andere mooie eigengemaakte (kerst)producten werden verkocht. De bewoners van het Thomashuis zijn hiervoor de afgelopen tijd druk in de weer geweest.

KAATSHEUVEL - Ook kleine plaatselijk ondernemers waren tijdens de wintermarkt van de partij. Er werden ter plekke mooie bloemstukjes gemaakt en er waren kramen met interieur accessoires, cadeaus en nog veel meer. Ook voor de inwendige mens werd goed gezorgd. Zo werden er lekkere warme soepen geserveerd en was er koffie en thee met natuurlijk wat zoetigheid erbij. Kortom, een zeer gezellige middag, ook al speelde het weer niet erg mee.
Aan de wintermarkt was zoals elk jaar een goed doel gekoppeld en dit jaar was de opbrengst bestemd voor een openbare AED voor de hele buurt. Maar de bewoners van het Thomashuis werden buitengewoon verrast toen de heer Jan van Oorschot hen liet weten dat hij graag een AED wilde schenken. Wat een gul gebaar is dat!
Later op de middag kwam de tweede verrassing van Stichting HEARTSAFE Kaatsheuvel. Zij kwamen de bewoners een speciale buitenkast schenken voor de AED. De bewoners van het Thomashuis Kaatsheuvel willen iedereen die hieraan bij gedragen heeft heel hartelijk bedanken en gaan ervoor zorgen dat de AED een goede plaats krijgt, zodat deze vrij toegankelijk is voor iedereen die deze nodig heeft!

Meer berichten
Shopbox