Logo demaasroute.nl


De vrijwilligers van Eikendonk werden onder andere getrakteerd op balkenbrij en een optreden van Cees Prinsen en zijn 'meidenkist'.
De vrijwilligers van Eikendonk werden onder andere getrakteerd op balkenbrij en een optreden van Cees Prinsen en zijn 'meidenkist'.

Geslaagde verbindingsdag voor vrijwilligers Eikendonk

Zaterdag 25 november kwamen ruim 75 vrijwilligers van Eikendonk bijeen om elkaar op een gezellige manier te ontmoeten. Na de ontvangst met koffie en wat lekkers werden de vrijwilligers getrakteerd op een optreden van Cees Prinsen met zijn 'meidenkist'.
WAALWIJK - Cees vertelde op ludieke manier over het leven op het platteland en hoe dat er vele jaren geleden aan toe ging. Voor velen was hetgeen Cees vertelde herkenbaar wat het een extra leuk tintje gaf.
De pauze werd opgevuld met een drankje en ouderwetse gebakken balkenbrij en roggebrood met zult. Voor velen bleek met name balkenbrij 'nieuw'. Dit was de eerste keer dat men het proefde en het werd goed ontvangen.
Na afloop van Cees zijn voordracht werden de volgende 10 vrijwilligers in het zonnetje gezet omdat ze dit jaar jubileum hadden: Henk Geboers, Han Blom, Gerda Cools, Piet van Heeswijk, Hennie Verhoofstad, Cisca Robben, Miene de Kruif en Annie Jonkers (12,5 jaar), Miek de Wolf (25 jaar), Rita Boer (40 jaar). Uiteraard werd de middag voor de liefhebbers afgesloten met nogmaals een hapje en een drankje. Met dank aan Jack Brok, Ad van Rooij en Annie van der Horst voor het mee organiseren van deze dag. Tevens dank aan Plus Waalwijk, EmTe Waalwijk en slagerij van Roessel die de diverse hapjes hebben gesponsord.

Meer berichten
Shopbox