Logo demaasroute.nl


Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant.
Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant.

Walk&Talk voor werkzoekenden

Ben je op zoek naar (ander) werk? Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken! Tijdens de maandelijkse Walk&Talk-bijeenkomsten kun je ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden en krijg je tips van een deskundige. De Bibliotheek Midden-Brabant verzorgt ook in Waalwijk een Walk&Talk-bijeenkomst en wel op 7 december in de Bibliotheek Waalwijk. Tijdens de maandelijkse Walk&Talk-bijeenkomsten kun je ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden. Ook krijg je tips van een deskundige: elke editie is er een andere gastspreker op het gebied van succesvol solliciteren aanwezig. Meedoen aan Walk&Talk is gratis.

WAALWIJK - Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt de Bibliotheek Midden-Brabant je de kans om op een héle laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen.
Initiatiefnemer Debbie Heijne: "Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om er voor het vinden van werk in je eentje voor te staan. Het is zó prettig om te merken dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik ben steeds weer verrast door de energie tijdens een Walk&Talk en de bereidheid om elkaar te helpen."
Ieder maand is er bij de Walk&Talk een gastspreker aanwezig, die tips geeft over succesvol solliciteren. Bij de Bibliotheek Waalwijk is gastspreker Wilma Wajon van StevigZacht op bezoek. 'Mensen weer laten schitteren in hun werk. Hen laten ontdekken waar ze goed in zijn, waar hun talenten liggen. Dat is waarom Wilma in 2016 StevigZacht oprichtte.
Je bent welkom op donderdag 7 december van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Waalwijk (1e verdieping). Wil je deelnemen, meld je dan van tevoren aan via waalwijk@bibliotheekmb.nl of telefonisch op 0416-333787 (na 13.00 uur). Meer informatie over de bijeenkomsten vind je op www.bibliotheekmb.nl/walk-talk.

Meer berichten
Shopbox