Wintercircus Arlette Hanson is zaterdag met de nieuwe voorstelling 'Fraaie Fratsen!' te gast in Theater De Leest. Foto: Piet Hein Out
Wintercircus Arlette Hanson is zaterdag met de nieuwe voorstelling 'Fraaie Fratsen!' te gast in Theater De Leest. Foto: Piet Hein Out (Foto: Piet Hein Out)

Wintercircus Arlette Hanson voor één dag in Waalwijk

Het gezelligste moderne wintercircus van de Benelux, Wintercircus Arlette Hanson, komt deze kerstvakantie weer naar Waalwijk. Zaterdag 30 december om 13.00 en 16.00 uur is de nieuwe voorstelling 'Fraaie Fratsen!' voor jong en oud te beleven in Theater De Leest. Het Wintercircus reist voor het 39e jaar langs de Nederlandse theaters en is daarmee de langstlopende theaterproductie van Nederland!

WAALWIJK - Circusdirecteur Arlette Hanson heeft van haar Wintercircus een echt eigentijds circustheater weten te maken. Dit Nederlandse Wintercircus wordt door kenners gezien als hét Nederlandse antwoord op beroemde circussen als Cirque du Soleil en Cirque Éloize. Groot voordeel van Wintercircus Arlette Hanson: het is een echt gezellige familieshow gebleven.

Pretpark
Er ligt geen piste vol zaagsel op het toneel, er staat een compleet pretpark! De medewerkers van dit pretpark Fratsenland nemen je mee in hun belevenissen. Messen vliegen door de lucht. Hoeden vliegen door de lucht én veranderen in een kikker. Het publiek kruipt steeds een stukje verder naar het puntje van de pluche theaterstoel.

Teckels
In de show worden handstanden gemaakt op botsauto's. Geitjes zijn in voor geintjes. Een man en vrouw verbluffen in een acht meter hoge mast. Zes teckels stelen de harten van het publiek. En je durft bijna niet te kijken als twee acrobaten hoog boven het toneel hangen en elkaar nog nét weten te vangen na het draaien van salto's en schroeven. Kortom, de internationale cast neemt je mee in een adrenaline pompende achtbaan van emoties. Dit is zeker geen feel good movie, dit is een goed gevoel spektakel dat complete gezinnen een absolute topdag bezorgt.

Reserveren
Arlette Hanson is hét Wintercircus dat je gewoon beleeft moet hebben! Ruim 1,1 miljoen bezoekers gingen je inmiddels voor. Laat je ook verrassen door deze internationale circusproductie van Nederlandse bodem.
De voorstelling 'Fraaie Fratsen!' is alleen op zaterdag 30 december te beleven in Theater De Leest in Waalwijk. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.deleest.nl, of telefonisch op 0416-331751 . Kijk voor meer informatie over Wintercircus Arlette Hanson op de website van het circus: www.wintercircus.nl.

Meer berichten