De Bibliotheek Midden-Brabant verzorgt ook in Waalwijk een Walk&Talk-bijeenkomst en wel op 4 januari in de Bibliotheek Waalwijk.
De Bibliotheek Midden-Brabant verzorgt ook in Waalwijk een Walk&Talk-bijeenkomst en wel op 4 januari in de Bibliotheek Waalwijk.

Walk & Talk: dé koffiepauze voor werkzoekenden!

Ben je op zoek naar (ander) werk? Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken! Tijdens de maandelijkse Walk&Talk-bijeenkomsten kun je ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden en krijg je tips van een deskundige.

WAALWIJK - De Bibliotheek Midden-Brabant verzorgt ook in Waalwijk een Walk&Talk-bijeenkomst en wel op 4 januari in de Bibliotheek Waalwijk. Tijdens de maandelijkse Walk&Talk-bijeenkomsten kun je ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden. Ook krijg je tips van een deskundige: elke editie is er een andere gastspreker op het gebied van succesvol solliciteren aanwezig. Meedoen aan Walk&Talk is gratis.

Ervaringen delen
Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt de Bibliotheek Midden-Brabant je de kans om op een héle laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. Initiatiefnemer Debbie Heijne: "Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om er voor het vinden van werk in je eentje voor te staan. Het is zó prettig om te merken dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik ben steeds weer verrast door de energie tijdens een Walk&Talk en de bereidheid om elkaar te helpen."

Gastspreker
Gastspreker Marinette van Spaandonk van, Verder met Verlies begeleiding bij rouw en verlies, over rouw na verlies van een baan. Zoals zij heel mooi op haar website verwoord: Verlies kan diep ingrijpen in je leven. Op emotioneel gebied, maar ook op praktisch en sociaal gebied treden grote veranderingen op. Rouwen is beetje bij beetje afscheid nemen. Niet zozeer loslaten, maar anders leren dragen. En de nieuwe situatie vormgeven. Leren leven met het gemis, maar de mooie herinneringen koesteren. https://www.marinettevanspaandonk.nl/

Deelnemen
Je bent welkom op donderdag 4 januari van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Waalwijk. Wil je deelnemen, meld je dan van tevoren aan via email waalwijk@bibliotheekmb.nl of telefoon (0416-333787) na 13.00 uur. Meer informatie over de bijeenkomsten vind je op www.bibliotheekmb.nl/walk-talk. Wil je deelnemen, meld je dan van tevoren even aan via bovenstaande gegevens.

Meer berichten