Voor één van de scènes in de huidige voorstelling heeft After Eden lingeriesetjes ter beschikking gesteld die de dames zullen gaan dragen tijdens de show. Daarnaast heeft stichting Muziektheater Langstraat ook met andere lokale bedrijven mooie deals weten te sluiten.
Voor één van de scènes in de huidige voorstelling heeft After Eden lingeriesetjes ter beschikking gesteld die de dames zullen gaan dragen tijdens de show. Daarnaast heeft stichting Muziektheater Langstraat ook met andere lokale bedrijven mooie deals weten te sluiten. (Foto: Muziektheater Langstraat)

Muziektheater Langstraat is terug van weggeweest!

Muziektheater Langstraat produceert sinds 2003 musicalvoorstellingen in Theater de Leest voor deelnemers uit De Langstraat en nabije omgeving. De Stichting ambieert om lokaal talent op te sporen, te coachen, te ontwikkelen en een kans te geven om zich in een professionele omgeving te kunnen profileren. Bijzonder is om dat deze keer te mogen doen in samenwerking met een geweldig recent opgericht amateurtheaterorkest: Theater Orkest Brabant!

WAALWIJK - Nadat er enkele jaren geen voorstellingen van Muziektheater Langstraat zijn geweest door de verslechterde economie, heeft het bestuur de draad nu weer opgepakt. Met name door de vraag van enthousiaste potentiële deelnemers en steun uit diverse hoeken van het bedrijfsleven en overheid, is het anno 2018 weer mogelijk een nieuwe productie te realiseren! Elk 1,5 jaar komt Muziektheater Langstraat vanaf nu met een nieuwe voorstelling, dus heb jij lef en talent, meld je dan straks aan voor de nieuwe audities die eind mei zullen gaan plaatsvinden! Uiteraard is de stichting heel trots op de huidige come-back. Graag stellen ze daarom de 25 deelnemers aan u voor tijdens de eerstkomende voorstellingen in Theater De Leest. Op 2 en 3 februari vanaf 20.15 uur kunt u kijken en luisteren naar de voorstelling van 'American Dreams'. De rode draad is het verhaal van twee vrouwen die beide te maken krijgen met een hartstochtelijke, maar tegelijkertijd onmogelijke liefdesrelatie. Uiteraard leiden deze drama's tot hoogtepunten in zang, dans en acteerwerk. Naast schitterende solo's door kundige solisten, wordt ook het ensemblespel een lust voor oor en oog. Kaartjes voor de musical zijn te bestellen via www.deleest.nl onder de titel 'American Dreams'.
Het culturele leven in De Langstraat moet zijn samenwerking gaan vinden met het bedrijfsleven, dat is althans de filosofie van Muziektheater Langstraat. Tijdens de sponsoracties is Muziektheater Langstraat er in geslaagd om mooie kruisbestuivingen te laten plaatsvinden tussen een aantal bedrijven en hetgeen de Stichting te bieden heeft. Dat vult elkaar uitstekend aan en is een mooie tendens voor de toekomst.
Muziektheater Langstraat komt daarnaast graag in contact met enthousiaste mensen die zich willen inzetten voor de cultuur in de regio en ervaring hebben in het bedrijfsleven. Er zijn namelijk nog diverse vacatures voor het bestuur van Muziektheater Langstraat. Nadrukkelijk zijn ook gepensioneerde mensen welkom die graag nog hun steentje willen bijdragen en hun jarenlange ervaring in het bestuur willen delen. Bij interesse graag even contact opnemen met het bestuur op 06-42901089.

Meer berichten