In 'Ik Vertrek' is te zien hoe Amber, Loes en Bart in Frankrijk terecht zijn gekomen.
In 'Ik Vertrek' is te zien hoe Amber, Loes en Bart in Frankrijk terecht zijn gekomen. (Foto: IngerMarlies Leeuwenburgh)

Waalwijks gezin te zien in tv-programma 'Ik Vertrek'

Ruim zeven maanden wonen Bart van Iersel, Loes Vos en dochter Amber nu in het hartje van Frankrijk. Ze hebben er nog geen moment spijt van. Toch verhuis je niet zomaar naar het buitenland...

WAALWIJK/REZAY - Bart en Loes (allebei nu 47) zeiden er beiden hun baan bij de plaatselijke bank voor op. Amber (nu 17) beëindigde haar school om te helpen in de Bed & Breakfast Maison Les Galettes en de mini-camping die ze in Frankrijk zouden beginnen. "We hadden materieel gezien een goed leven in Nederland," vertelt Loes. "Maar we hadden nauwelijks tijd voor elkaar en ervoeren veel stress en hectiek. Toen we de kans kregen om onze droom van een B&B met mini-camping in Frankrijk te verwezenlijken, hebben we die dan ook met beide handen aangegrepen. En we hebben er alle drie nog geen moment spijt van gehad. De mini-camping is er nog wel niet, maar met de B&B hebben we het maandenlang druk gehad. Nu zitten we in een relatief rustige periode en hebben we veel tijd om van elkaar en het land te genieten."
De Maasroute heeft het gezin het afgelopen jaar gevolgd, maar ook het tv-programma Ik Vertrek deed dat. Loes: "We hebben geen drama's meegemaakt, maar genoeg leuke en interessante dingen om te laten zien." De uitzending van Ik Vertrek staat gepland op zaterdag 13 januari om 21.30 uur bij AVROTROS. Kijk ook op www.maisonlesgalettes.com.

Meer berichten