Maandelijks Digicafé bij Wijkdienstencentrum BaLaDe in Waalwijk.
Maandelijks Digicafé bij Wijkdienstencentrum BaLaDe in Waalwijk.

Digicafé bij BaLaDe in Waalwijk

In Wijkdienstencentrum BaLaDe vindt op dinsdagavond 9 januari van 19.30 tot 21.00 uur het Digicafé plaats. Een Digicafé of digitaal Café is opgezet om mensen hulp te bieden bij alle vragen over het gebruik van computer, internet, tablet, apps, smartphone, laptop en over veilig werken op uw pc. Heeft u al wat computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op uw smartphone, tablet of laptop? Dan is het Digicafé iets voor u!

WAALWIJK - Tijdens het Digicafé wordt geregeld aandacht besteed aan een actueel thema. Deze bijeenkomst is het thema ´bureau accessoires van Windows'. Wordpad, Paint, Kladblok, Rekenmachine, Speciale tekens of het Knipprogramma, zomaar een greep uit de handige accessoires die u tot uw beschikking heeft in Windows. Een deskundige docente van SeniorWeb Waalwijk zal dit thema behandelen. Wilt u liever een cursus volgen? Kijk dan eens op: https://waalwijk.seniorweb.nl. Het SeniorWeb Waalwijk biedt het hele jaar door workshops en cursussen aan.

Het Digicafé stelt zich ook ten doel om de deskundigheid van mensen op digitaal gebied in omloop te brengen om hiermee anderen te helpen bij het oplossen van een vraag. Vaak zijn dit kleine problemen zoals accountinstellingen, werking van Apps, of een update. Het is erg leuk om met eigen kennis iemand anders een stapje verder te helpen. Dus ook mensen die geen vragen hebben, maar met hun ervaring en deskundigheid andere gebruikers willen helpen, zijn van harte welkom. Het Digicafé is een gratis wijkdienst en voor iedereen vrij toegankelijk. Het Digicafé vindt plaats in het Wijkdienstencentrum BaLaDe aan de Balade 1 in Waalwijk.

Meer berichten