Jubilarissen Rike Snijders en Ria Toorenburg werden op 7 februari in het zonnetje gezet.
Jubilarissen Rike Snijders en Ria Toorenburg werden op 7 februari in het zonnetje gezet.

Jubilarissen Zangvereniging Hallelujah gehuldigd

Op 7 februari zijn tijdens de algemene ledenvergadering van CGZ Hallelujah uit Sprang-Capelle twee leden in het zonnetje gezet. Rike Snijders ontving een ketting en bloemen Ria Toorenburg een broche en bloemen.

SPRANG-CAPELLE - Ria Toorenburg-de Ruijter is al 25 jaar lid van Hallelujah. In 1993 werd ze lid van C.G.Z. Hallelujah Besoyen. Een jaar later werd ze al gekozen als secretaris van het bestuur om 2 jaar later zelfs tot voorzitter te worden gekozen. Nadat dit koor werd opgeheven, werd de overstap gemaakt naar CGZ Hallelujah Sprang-Capelle (in 2012). Doordat beide koren lid zijn (geweest) van de KCZB mogen de jaren van lidmaatschap van het ene koor naar het andere koor mee worden overgenomen. Vanaf 1961 heeft Ria al in verschillende koren gezongen. Dat is dus al ruim 50 jaar. Namens het bestuur ontving Ria een broche in de vorm van een G-sleutel opgespeld en een mooie bos bloemen.
Hierna wordt voorzitter Rike Snijders-v.d. Werken toegesproken. Rike is inmiddels al 40 jaar lid van Hallelujah Sprang-Capelle. In 1977 lid geworden van het koor en vanaf 1997 in het bestuur gekomen. In 2003 is ze tot voorzitter gekozen. Hoewel Rike dit niet altijd makkelijk vindt, gaat ze er wel voor. Ze heeft het er soms druk mee, vooral als er een programma voor een uitvoering moet worden opgesteld, naar de drukker worden gebracht, opgehaald en moet worden rondgebracht. Ook met de jaarlijkse rommelmarkt heeft ze veel om te regelen. Gelukkig kan ze op hulp en steun van de overige bestuursleden rekenen. Namens het bestuur krijgt Rike een ketting met een G-sleutel en een mooie bos bloemen. Zangvereniging Hallelujah is heel blij met zulke trouwe leden en het bestuur hoopt dat beiden nog vele jaren deel uit mogen maken van het koor. Namens het bestuur van harte gefeliciteerd !
Zingt u graag? Overweeg eens bij Hallelujah te komen luisteren en meedoen. U mag vrijblijvend 3 avonden komen proefdraaien en pas dan beslissen of u wilt blijven. Hallelujah repeteert op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Zalencentrum Zidewinde in Sprang-Capelle. De sfeer is gezellig en gemoedelijk. Natuurlijk studeert het koor liederen in maar er is op z'n tijd ook ruimte voor een lach of een lolletje. Op dit moment telt het koor 32 leden. Voor inlichtingen : j.leeuwster@home.nl, of bel met 0416-279352. De eerstvolgende zangavond is op zaterdag 24 maart 2018 (Pasen) in de Herv. Kerk aan de Hoofdstraat in Sprang-Capelle.

Meer berichten