Het Digicafé is een gratis wijkdienst en voor iedereen vrij toegankelijk.
Het Digicafé is een gratis wijkdienst en voor iedereen vrij toegankelijk.

Digicafé bij Wijkdienstencentrum BaLaDe in Waalwijk

In het Wijkdienstencentrum BaLaDe vindt op dinsdagavond 13 maart van 19.30 tot 21.00 uur het Digicafé plaats. Het Digicafé is opgezet om mensen hulp te bieden bij alle vragen over het gebruik van computer, internet, tablet, apps, smartphone, laptop en over veilig werken op uw pc. Deelname is gratis.

WAALWIJK - Heeft u al wat computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op uw smartphone, tablet of laptop? Dan is het Digicafé iets voor u!
Op het Digicafé wordt geregeld aandacht besteed aan een actueel thema. Deze bijeenkomst is het thema ´handig zoeken met Google'. Gebruik je Google Search als je ergens naar op zoek bent of wil je deze zoekmachine gaan gebruiken? Bezoek dan dit Digicafé. We geven uitleg over hoe je sneller de gezochte informatie vindt. Dus niet méér zoekresultaten die veel tijd kosten om allemaal te lezen, maar beter. Het gaat erom dat je precies de website vindt met de informatie die je zoekt. Een deskundige docente van SeniorWeb Waalwijk zal dit thema behandelen.
Het Digicafé stelt zich ook ten doel om de deskundigheid van mensen op digitaal gebied in omloop te brengen om hiermee anderen te helpen bij het oplossen van een vraag. Vaak zijn dit kleine problemen zoals accountinstellingen, werking van Apps, een update, etc. Het is erg leuk om met eigen kennis iemand anders een stapje verder te helpen. Neem uw eigen laptop, tablet of smartphone mee naar het Digicafé. Dus ook mensen die geen vragen hebben, maar met hun ervaring en deskundigheid andere gebruikers willen helpen zijn van harte welkom. Het Digicafé is een gratis wijkdienst en voor iedereen vrij toegankelijk. Het Digicafé vindt plaats in het Wijkdienstencentrum BaLaDe aan de Balade 1 in Waalwijk.

Meer berichten
Shopbox