Maarten Jansen, eigenaar van deze supermarkt, heeft toegezegd het opgehaalde bedrag te verdubbelen.
Maarten Jansen, eigenaar van deze supermarkt, heeft toegezegd het opgehaalde bedrag te verdubbelen.

Statiegeldactie voor Stichting Campagneteam Huntington bij AH Jansen


Bij Albert Heijn Jansen in Waalwijk krijgen klanten tot en met 30 april de mogelijkheid om bij de flessenautomaat hun statiegeld aan Stichting Campagneteam Huntington te doneren. De stichting heeft als missie en doel om vier miljoen euro binnen te halen voor onderzoeken en het ontwikkelen van een geneesbaar medicijn tegen de ziekte van Huntington binnen 10 jaar. Maarten Jansen, eigenaar van deze supermarkt, heeft toegezegd het opgehaalde bedrag te verdubbelen. Hoe mooi is dat!

WAALWIJK - Via Facebook riep AH Jansen in Waalwijk zijn volgers op een goed doel aan te dragen voor de flessenautomaat. Met overgrote meerderheid werd er gestemd voor Stichting Campagneteam Huntington. De ziekte van Huntington is een dodelijke, mensonterende hersenziekte met de symptomen van ALS, Alzheimer en Parkinson bij elkaar en op dit moment is er nog geen werkend medicijn om de ziekte te onderdrukken, laat staan te genezen. Als één van de ouders het heeft, hebben kinderen ook 50% kans deze dodelijk ziekte te krijgen.
Stichting Campagneteam Huntington is een professionele organisatie die volledig door vrijwilligers wordt gerund, waaronder wetenschapper Eric Reits van het AMC. Alle donaties aan het Campagneteam komen volledig ten goede voor het onderzoek naar genezing van de ziekte van Huntington.
Meer informatie over de ziekte en het campagneteam vindt men op www.doodgezwegen.nl. Hier kun je ook zien op welke andere manieren dat je kunt doneren. De actie voor het campagneteam loopt tot en met 30 april.

Meer berichten
Shopbox