Week van Zorg en Welzijn 2018

Maandag 12 maart start de Week van Zorg en Welzijn. Ruim duizend locaties van zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land openen tijdens deze week hun deuren voor het publiek. Olympisch kampioen Maarten van der Weijden is dit jaar wederom ambassadeur van de jaarlijkse Week van Zorg en Welzijn.

REGIO - Op zondag 11 maart verzorgt Maarten van der Weijden bij Amarant in Rijsbergen de landelijke aftrap van deze week. Hij gaat in de 14 zorgregio's in Nederland overal een half uur zwemmen bij een zorg- en welzijnsorganisatie. Van Groningen tot Limburg en van Zeeland tot Utrecht: In totaal is hij ruim 24 uur bezig met deze tocht. Hij laat op deze manier de diversiteit en dynamiek van zorg en welzijn zien. Ook zorg gaat immers 24/7 door!
Thema dit jaar is: 'Maak kennis met kunde'. Zorg- en welzijnsorganisaties laten zichzelf tijdens deze week graag aan u zien met tal van activiteiten. In Noord-Brabant vinden ruim 180 activiteiten plaats. Op www.weekvanzorgenwelzijn.nl/brabant vindt u een overzicht van alle activiteiten.
Veel zorg- en welzijnsorganisaties zoeken nieuwe medewerkers. Geïnteresseerd in een (vrijwilligers)baan binnen de sector? De Week van Zorg en Welzijn is hét moment om eens binnen te lopen bij een zorg- of welzijnsorganisatie.

Meer berichten
Shopbox