Fenne en Rowan zijn de jarigen van de week.
Fenne en Rowan zijn de jarigen van de week.

Jarigen van de Week: Fenne en Rowan

Kent u iemand die binnenkort jarig is? Wekelijks verloten wij een grote luxe verjaardagsvlaai van Party Vlaai in Waalwijk met daarop een mooie foto van de gelukkige.

REGIO - Wat moet u doen om in aanmerking te komen? Mail de gegevens van de jarige (voor- en achternaam, woonplaats, datum verjaardag) met een foto van hoge resolutie uiterlijk een week voor de feestelijke dag naar redactie.maasroute@persgroep.nl. Schrijf er ook in het kort bij waarom u hem of haar voordraagt. Na plaatsing ontvangt de inzender een brief waarmee hij of zij bij Party Vlaai in Waalwijk een mooi verjaardagsvlaai kan afhalen.

Dubbel feest
'Wij willen Fenne en Rowan Bruurmijn uit Waalwijk opgeven voor jarigen van de week. Fenne wordt op 12 maart 8 jaar en Rowan wordt op 22 maart al 5 jaar. Rowan en Fenne zijn de leukste, gekste en stoerste kinderen die je maar kan wensen! En daarom verdienen zij een verjaardagsvlaai om samen van te smikkelen. Lieve Rowan en Fenne gefeliciteerd met jullie verjaardag! Veel liefs van papa en mama.'

Meer berichten
Shopbox