Dansstudio Waalwijk vier dit weekeinde het 10-jarig bestaan.
Dansstudio Waalwijk vier dit weekeinde het 10-jarig bestaan.

Dansstudio Waalwijk viert jubileum met uitgebreide reünie

Het is dit weekend op de kop af 10 jaar geleden dat Dansstudio Waalwijk werd opgestart. Dat wordt aanstaande zaterdag vanaf 20.00 uur gevierd met een reünie én een groot jubileumfeest, waarbij iedereen welkom is.

WAALWIJK - Inmiddels is de Dansstudio aan de Grotestraat uitgegroeid tot een grote naam binnen de regionale en nationale danswereld, en dat is voor eigenaren Rémi en Debbie Janssen reden voor een heuse danceparty. Zo treedt op het podium een liveband op, wordt er een uitgebreide spektakelshow opgevoerd en zijn er friet en snacks voorhanden. Naast het jubileumfeest op zaterdagavond 10 maart voert de Dansstudio op vrijdagavond 9 maart (om 19.30) én zaterdag 10 maart (om 11.30) een theatershow op: DSW On Stage.

Rémi en Debbie

Het echtpaar heeft in het afgelopen decennium de voormalige dansschool Lizan getransformeerd tot een hip entertainmentcomplex, met bars, een extra zaal, een hypermodern geluidssysteem en indrukwekkende showverlichting. De gepassioneerde en veelvuldig bekroonde eigenaren zijn inmiddels een begrip in hun vakgebied: naast optredens en jureringen bij televisieshows (zoals Dancing with the Stars) geven de twee over de hele wereld dance-workshops. "Dansen is hipper dan ooit", lacht eigenaar Rémi Janssen. "En ook in ons jubileumjaar willen wij laten zien dat het nog steeds een groot feest is om die dansvloer te mogen betreden!"

Tickets

Toegangstickets voor de theatershows (7,50 euro) en het jubileumfeest (10 euro) zijn te verkrijgen bij Dansstudio Waalwijk, Grotestraat 38A. Wie een kaartje aanschaft voor één van de twee theatershows, mag tevens gratis naar het jubileum op zaterdagavond.

Meer berichten
Shopbox