Dankzij de gulle giften van de horecagasten kunnen meer dan 200 minderbedeelden in de gemeente Waalwijk een keer uit eten of lunchen bij een van de deelnemende restaurants.
Dankzij de gulle giften van de horecagasten kunnen meer dan 200 minderbedeelden in de gemeente Waalwijk een keer uit eten of lunchen bij een van de deelnemende restaurants.

Meer dan 200 dinerbonnen voor Waalwijk

In de maanden december en januari hebben Lionsclub Waalwijk en Horeca Nederland afdeling Waalwijk de actie Dineren voor Elkaar gehouden. Totaal 24 restaurateurs in Waalwijk en Sprang-Capelle hebben hieraan deelgenomen. Zij hebben bezoekers van hun horecagelegenheid geattendeerd op de actie en gevraagd om een bijdrage. Dankzij de gulle giften van de horecagasten kunnen meer dan 200 minderbedeelden in de gemeente Waalwijk een keer uit eten of lunchen bij een van de deelnemende restaurants.

WAALWIJK - Sociale en financiële armoede komen helaas nog steeds voor, ook in de gemeente Waalwijk. Ouderen en alleenstaanden die eenzaam zijn en gezinnen die de eindjes niet aan elkaar kunnen knopen. Voor deze mensen willen Lionsclub Waalwijk en de deelnemende horecagelegenheden in Waalwijk iets betekenen. Dineren voor Elkaar maakt het mogelijk om een keer uit eten te gaan. Zo kunnen ouderen elkaar ontmoeten en kunnen gezinnen eens van huis.
Afgelopen weken zijn de dinerbonnen uitgedeeld aan de doelgroep. Hiervoor werden de huisartsen in Waalwijk en Sprang-Capelle benaderd. Zij weten als geen ander welke gezinnen en personen in aanmerking komen voor dit aanbod. De deelnemende restaurateurs hebben een speciaal menu samengesteld om de gasten een heerlijk diner of lunch voor te schotelen. Komende twee maanden kunnen minderbedeelden met de dinerbon gaan genieten van een gezellige middag of leuke avond.

Meer berichten
Shopbox