Op woensdag 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Weet u al op welke partij u gaat stemmen?
Op woensdag 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Weet u al op welke partij u gaat stemmen?

Avondje lokale politiek op 14 en 16 maart

Woensdag 14 en vrijdag 16 maart gaan de lijsttrekkers van de vijf politieke partijen in de gemeente Loon op Zand met elkaar verbaal de strijd aan. Onder leiding van René Peters, voorzitter van Langstraat Media, wisselen ze tijdens twee debatavonden standpunten uit over dorpshuis de Wetering, subsidie voor zonnepanelen, cameratoezicht, de besteding van geld voor de zorg en tal van andere actuele onderwerpen.

KAATSHEUVEL/LOON OP ZAND - Met een bezoek aan een debatavond krijgen kiezers een goed beeld waar de vijf politieke partijen van de gemeente Loon op Zand (Gemeentebelangen, CDA, VVD, Voor Loon en Pro3) voor staan. Het debat van 14 maart vindt plaats in Theater in het Klavier in Kaatsheuvel en begint om 19:30 uur. Het debat van 16 maart is in De Kiosk in Loon op Zand en start om 20:00 uur. De toegang is gratis.

De debatavond op 14 maart in Kaatsheuvel wordt georganiseerd samen met KBO Loon op Zand. Het KBO riep alle verenigingen en instellingen in de gemeente op om onderwerpen aan te leveren. René Peters voelt de lijsttrekkers aan de tand over deze onderwerpen. Daarnaast is er beide debatavonden volop ruimte voor vragen uit het publiek.

Meer berichten
Shopbox