Deze keer een hele familie in de schijnwerpers. Casper (foto) is de mooiste en mocht daarom in zijn eentje op de foto.
Deze keer een hele familie in de schijnwerpers. Casper (foto) is de mooiste en mocht daarom in zijn eentje op de foto.

Asieldier zoekt baasje: Casper en zijn familie

Deze keer een hele familie in de schijnwerpers. Casper (foto) is de mooiste en mocht daarom in zijn eentje op de foto; pogingen om alle zeven katten op één plaatje te krijgen zijn allemaal mislukt. Katten doen immers nooit wat je wilt, draaien om je benen, kijken de verkeerde kant op... Ze vormen een gezellige groep, die in zijn geheel naar het asiel is gebracht vanwege gezondheidsredenen van de bazin. Wit, zwart, bont, gestreept, jong, oud: van alles wat.

WAALWIJK - De vier katers en drie poezen bezetten in het dierenasiel een hele kattenkamer en harmoniëren ondanks het leeftijdsverschil prima; de oudste is zestien jaar oud, de jongste twee en ze hebben allemaal hun eigen plekje in het geheel. Het zou natuurlijk leuk zijn als ze met z'n allen op een nieuw adres zouden worden geplaatst, maar dat gaat vast niet lukken. Ze passen zich echter ongetwijfeld goed aan in elk gezin waar de mensen aardig voor ze zijn.

Eigenlijk zijn ze allemaal heel sociaal, behalve misschien Kristal, een prachtige zwarte kater. Hij is wat schuwer dan de andere en zal in een druk gezin waarschijnlijk niet optimaal functioneren. Ook de oudste kater van zestien, Fire, zit waarschijnlijk niet te springen om heel veel levendigheid en gedoe. Maar hopelijk gunt iemand hem nog een paar hele fijne rustige jaren!

Kom tijdens openingsuren gewoon eens kijken in het dierenasiel aan de Prof. Van 't Hoffweg 7 in Waalwijk. Bellen kan natuurlijk ook: 0416 333964.

Meer berichten