Danisha Damen uit Sprang-Capelle is de Jarige van de Week.
Danisha Damen uit Sprang-Capelle is de Jarige van de Week.

Jarige van de Week: Danisha Damen

Kent u iemand die binnenkort jarig is? Wekelijks verloten wij een grote luxe verjaardagsvlaai van Party Vlaai in Waalwijk met daarop een mooie foto van de gelukkige.

REGIO - Wat moet u doen om in aanmerking te komen? Mail de gegevens van de jarige (voor- en achternaam, woonplaats, datum verjaardag) met foto uiterlijk een week voor de feestelijke dag naar redactie.maasroute@persgroep.nl. Schrijf er ook in het kort bij waarom u hem of haar voordraagt. De Jarige van de Week ontvangt van de redactie een brief waarmee de verjaardagstaart kan worden afgehaald.

Turnmeisje

'Wij willen graag onze dochter Danisha Damen uit Sprang Capelle opgeven als Jarige van de Week. Danisha wordt op woensdag 18 april alweer 7 jaar. Danisha is dol op turnen. Ze turnt bij Alianza Waalwijk in Waspik. Binnenkort mag ze haar eerste wedstrijd turnen. Danisha is elke dag kunstjes aan het doen. Buiten op de trampoline, binnen op de mat, of op de balk. Van harte gefeliciteerd Danisha en een dikke knuffel van papa, mama, Jailey en Fenya.'

Meer berichten