Vrijdag 20 april verrichten Walther en Tineke Trommelen in het bijzijn van genodigden de officiële opening van Inloophuis TOON.
Vrijdag 20 april verrichten Walther en Tineke Trommelen in het bijzijn van genodigden de officiële opening van Inloophuis TOON.

Feestelijke opening Inloophuis TOON

Na 14 jaar en 2 eerdere locaties heeft het Inloophuis een definitieve bestemming gevonden aan de Jan de Rooystraat 15 in Waalwijk. Eindelijk een 'eigen' huis! En daar zijn bestuur, vrijwilligers en zeker ook de gasten ontzettend blij mee. Gezien het feit dat het Inloophuis financieel afhankelijk is van giften, donaties en acties had men hier nooit van durven dromen.

WAALWIJK - Dankzij de steun en hulp van de heer en mevrouw W. Trommelen is een eigen huis realiteit geworden. Zelfs voordat het Inloophuis daadwerkelijk gerealiseerd werd, hadden Walther en Tineke Trommelen al affiniteit met de doelstelling van het huis. Van begin af aan hebben zij en de familie Trommelen het Inloophuis een financieel zetje in de rug gegeven. Op de vraag waarom zij het Inloophuis nu ook hebben gesteund bij de aankoop van het pand, antwoordt de heer Trommelen resoluut: "Omdat in het inloophuis veel te belangrijk werk verricht wordt om telkens op een schopstoel te zitten. Dat kost onnodige tijd en energie. Nu komt er hopelijk rust en kan het bestuur zich op weer andere zaken focussen dan huisvesting. Wij zijn erg blij dat we hierin een rol konden vervullen en hopen alleen maar dat meer sponsoren zich zullen melden. Want dat blijft onverminderd nodig!
Vrijdag 20 april verrichten Walther en Tineke Trommelen in het bijzijn van genodigden de officiële opening van Inloophuis TOON. Deze dag is het inloophuis gesloten. Zaterdag 21 april van 11.00 tot 15.00 uur is er een open huis voor alle belangstellenden. Kijk voor meer info op www.inloophuistoon.nl.

Meer berichten