Parkpaviljoen Waalwijk is op 27 mei - de nationale 'Dag van het Park' - het decor voor de vierde editie van het Parkfestijn.
Parkpaviljoen Waalwijk is op 27 mei - de nationale 'Dag van het Park' - het decor voor de vierde editie van het Parkfestijn.

Parkfestijn in Waalwijk op de 'Dag van het Park'

Wat is een mooiere dag om een feestelijke familiedag te organiseren in het Wandelpark en Parkpaviljoen dan 27 mei, de Dag van het Park! Stichting Wandelpark- en Stichting Parkpaviljoen Waalwijk hebben hiervoor de handen voor de vierde keer ineengeslagen.

WAALWIJK - In Nederland wordt deze dag van het Park al 13 jaar in ruim 60 gemeenten gevierd en bij onze Vlaamse zuiderburen zelfs al meer dan 25 jaar! Het is een dag die bij uitstek geschikt is om de parken eens in de schijnwerpers te zetten zodat je (hernieuwd) kennis kan maken met het bijzondere groen in je directe omgeving. Het Parkfestijn gaat dit jaar dan ook van start met de slogan 'het park, natuurlijk dichtbij'!

Programma

Het is een dag waarop kunst, cultuur en natuur samenkomen op een heel bijzondere locatie. In en om het wandelpark en parkpaviljoen kun je in een groene omgeving en een ontspannen sfeer genieten van onder andere een gezamenlijk ontbijt, demonstraties, workshops, en verschillende kinderactiviteiten. De hele dag wordt muzikaal omlijst door optredens op diverse locaties.

Gezellige markt

Als verbinding tussen het Wandelpark en Parkpaviljoen wordt er, net zoals in voorgaande jaren, weer een gezellige markt georganiseerd. Voor de markt worden ondernemers gezocht en benaderd die passen bij de invulling die de organisatie voor ogen heeft. Dat wil zeggen een breed aanbod van groene, biologische, duurzame, vernieuwende, creatieve en/of handgemaakte producten maar ook creatief hergebruik en retro artikelen. Kortom, een markt voor duurzame en creatieve ondernemers. Mocht je het gevoel hebben op deze markt thuis te horen met je (eigengemaakte) producten, neem dan snel contact op met het Parkpaviljoen via info@parkpaviljoenwaalwijk.nl, of telefonisch op 06-23078139.

Meer berichten