Jarige van de Week Bram Amerongen.
Jarige van de Week Bram Amerongen.

Jarige van de Week: Bram Amerongen

Kent u iemand die binnenkort jarig is? Wekelijks verloten wij een grote luxe verjaardagsvlaai van Party Vlaai in Waalwijk met daarop een mooie foto van de gelukkige.

REGIO - Wat moet u doen om in aanmerking te komen? Mail de gegevens van de jarige (voor- en achternaam, woonplaats, datum verjaardag) met foto uiterlijk een week voor de feestelijke dag naar redactie.maasroute@persgroep.nl. Schrijf er ook in het kort bij waarom u hem of haar voordraagt. De Jarige van de Week ontvangt van de redactie een brief waarmee de verjaardagstaart kan worden afgehaald.

'Onze kleinzoon Bram Amerongen uit Waalwijk wordt op zondag 29 april 6 jaar. Bram speelt heel graag samen met vriendjes met Lego. Maar als het weer het toelaat, trekt hij zijn tuintenue aan, zet zijn pet op en speelt hij graag met schep en kruiwagen in de tuin. En je ziet, hier op het braakliggend terrein hebben ze de ruimte. En als je Bram met water zijn gang laat gaan, dan is hij helemaal in zijn nopjes. Opa Ad, Oma Wilma en je zusje Noor wensen je een hele fijne verjaardag toe!'

Meer berichten