Rabobank
Rabobank (Foto: WJ Monsieurs)

Rabobank De Langstraat presenteert nieuwe expositie

WAALWIJK - Rabobank De Langstraat heeft op het kantoor in Waalwijk een kunstzone waar de bank exposities laat zien van lokale talenten. Maandelijks wisselt deze expositie. Kunstenaars uit de omgeving mogen hier hun werk exposeren. Deze maand kunt u een expositie bezoeken met werken van Adriaan van Riel uit Sprang-Capelle.

Directievoorzitter Peter Konijnenburg: "De Rabobank beschouwt kunst als barometer van de maatschappij. Als lokale bank geven wij hier invulling aan door talent uit de Langstraat een podium te bieden. In ons nieuwe kantoorpand hebben wij daarom een kunstzone ingericht waar kunstenaars uit de Langstraat hun werk mogen exposeren. Het fijn om te merken dat hier veel animo voor is en het maakt me trots om te zien hoe positief dit ook bij onze gasten wordt ontvangen."

De expositie van Adriaan van Riel is de hele maand mei te zien bij Rabobank De Langstraat. Op woensdag 9 mei om 19.00 uur is de opening. Vanaf die dag is iedereen welkom om de expositie te bewonderen. De kunstzone is gevestigd in het kantoor van de Rabobank in Waalwijk en is voor iedereen toegankelijk. Loop tijdens openingstijden - maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur - gerust binnen om de expositie te bezichtigen.

Meer berichten