Muzikant Ken Bamiloff speelt bij de opening van het terrasseizoen. Foto: Luuk Aarts
Muzikant Ken Bamiloff speelt bij de opening van het terrasseizoen. Foto: Luuk Aarts (Foto: Luuk Aarts)

Parkpaviljoen opent het terrasseizoen met asperges

WAALWIJK - Huiskok Bert maakt Moederdag zondag 13 mei tapas met asperges bij het Parkpaviljoen in Waalwijk. Als het weer het toelaat worden die tapas geserveerd op het terras.

Bezoekers kunnen, na reservering, voor een bedrag van 12,50 euro vanaf 16.00 uur genieten van huisgemaakte asperge-tapas op het terras. Planten, geschonken door de Hortus Botanicus in Amsterdam, zijn dan weer uit de kas gehaald om het terras sfeer te geven. Deze dag is voor het Parkpaviljoen tevens de opening van het terrasseizoen. Vanaf dan is het paviljoen elke zondag geopend van 12.00 tot 18.30 uur.

De middag krijgt een nog feestelijker tintje door een optreden van de Waalwijkse troubadour Ken Bamiloff, alias Anton van der Mee. Volgens eigen zeggen brengt hij 'liederen die van pure ellende via melodrama naar plezier vliegen, bekende en onbekende smartlappen, dansmuziek en aanstellerij.'

Reserveren voor de aspergemiddag kan à 12,50 euro, inclusief welkomsthapje en -drankje, tot en met woensdag 9 mei via het e-mailadres beheer@parkpaviljoenwaalwijk.nl of telefoonnummer 06-23078139. Die aspergemiddag begint om 16.00 uur bij Parkpaviljoen aan de Grotestraat 154a. Meer info staat op de website of de facebookpagina van het Parkpaviljoen.

Meer berichten