Op donderdagochtend 7 juni is er een nieuwe editie van Walk&Talk in de bieb in Waalwijk.
Op donderdagochtend 7 juni is er een nieuwe editie van Walk&Talk in de bieb in Waalwijk.

Walk&Talk voor werkzoekenden

Ben je op zoek naar (ander) werk? Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken! Tijdens de maandelijkse Walk&Talk-bijeenkomsten kun je ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden en krijg je tips van een deskundige. Elke editie is er een andere gastspreker op het gebied van succesvol solliciteren aanwezig.

WAALWIJK - De Bibliotheek Midden-Brabant verzorgt ook in Waalwijk een Walk&Talk-bijeenkomst en wel op donderdag 7 juni in de Bibliotheek Waalwijk. Meedoen aan Walk&Talk is gratis.
Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt de Bibliotheek Midden-Brabant je de kans om op een héle laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. 
Ieder maand is er bij de Walk&Talk een gastspreker aanwezig, die tips geeft over succesvol solliciteren. Op donderdag 7 juni is de gastspreker Joris Boom (http://jorisboomcoaching.nl/), het thema is: Loopbaancoaching.  Wil je weer met plezier naar je werk? Zoek je een baan die beter bij je past en/of meer uitdaging geeft? Wil je weer aan de slag na een periode van (langdurig) verzuim, een burn-out of is er sprake van een gedwongen ontslag? Joris komt er over vertellen.
Je bent van harte welkom op donderdagochtend 7 juni van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Waalwijk aan de Wilhelminastraat 4a in Waalwijk. Wil je ook deelnemen, meld je dan van tevoren wel even aan via walkentalkwaalwijk@bibliotheekmb.nl, of telefonisch op 0416-333787 (na 13.00 uur). Deelname is gratis. Meer informatie over de bijeenkomsten staat op www.bibliotheekmb.nl/walk-talk.

Meer berichten