Op dinsdagavond 12 juni kunt u van 19.00 tot 21.00 uur met uw defecte spullen terecht in het wijkdienstencentrum BaLaDe aan de Balade 1 in Waalwijk.
Op dinsdagavond 12 juni kunt u van 19.00 tot 21.00 uur met uw defecte spullen terecht in het wijkdienstencentrum BaLaDe aan de Balade 1 in Waalwijk.

Nieuwe editie Repair Café Waalwijk

Niet goed functionerende (huishoudelijke) apparatuur, hoeft lang niet altijd te worden weggegooid. Technisch handige vrijwilligers van het Repair Café helpen u om uw defecte apparaten een tweede leven te geven. Ook voor het herstelwerk aan kleding en textiel kunt u terecht bij het Repair Café Waalwijk.

WAALWIJK - In Nederland wordt erg veel weggegooid, ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Repair Café Waalwijk wil daar graag verandering in brengen. Op dinsdagavond 12 juni kunt u van 19.00 tot 21.00 uur met uw defecte spullen terecht in het wijkdienstencentrum BaLaDe aan de Balade 1 in Waalwijk.
In het Repair Café zijn gereedschappen en materialen aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Bijvoorbeeld aan kleding, (tuin)meubels. elektrische apparaten, fietsen, buggy's, computers en randapparatuur, speelgoed, rollators, en nog veel meer. In het Repair Café gaat u samen met de aanwezige deskundige vrijwilligers aan de slag om deze spullen te repareren. Alle reparaties zijn gratis. Bent u tevreden over een geslaagde reparatie, dan is een vrijwillige bijdrage natuurlijk welkom.

Heeft u zelf niets om te laten repareren? Kom dan toch gewoon gezellig langs, drink een kop koffie, maak een praatje, of misschien kunt u wel iemand anders helpen. Op een Repair Café valt altijd wat te leren! Of u nu komt om de portemonnee te sparen, afval wilt voorkomen, wilt leren repareren, of alleen voor de gezelligheid, u bent weer van harte welkom op dinsdagavond 12 juni in BaLaDe. Kijk voor meer informatie over het Repair Café op www.repaircafe.org.

Meer berichten