Tweemaal achter elkaar een slagingspercentage van 100%: daar zijn ze bij het Van Haestrechtcollege in trots op!
Tweemaal achter elkaar een slagingspercentage van 100%: daar zijn ze bij het Van Haestrechtcollege in trots op!

Twee jaar na elkaar iedereen geslaagd bij het Van Haestrecht!

Het komt niet vaak voor dat een school kan vertellen dat 100% van de examenkandidaten geslaagd is. Als dat twee jaar op een rij gebeurt, is dat helemaal bijzonder. Het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel is ontzettend trots: twee jaar op een rij zijn alle examenkandidaten geslaagd!

KAATSHEUVEL - Dit jaar werkten 75 examenkandidaten toe naar het centraal examen in mei. Op woensdag 13 juni, dé dag van de uitslag, ontvingen 70 leerlingen het verlossende telefoontje. Vijf leerlingen hadden nog een kleine extra eindsprint nodig, maar deze week werd bekend dat ook zij allemaal hun diploma in ontvangst mogen nemen. Wat deze uitslag nog specialer maakt, is dat vorig jaar ook alle leerlingen het examenjaar met een diploma afsloten. Tweemaal achter elkaar een slagingspercentage van 100% in alle vier de leerwegen van het vmbo: daar zijn ze bij het Van Haestrechtcollege in trots op!
Het Van Haestrechtcollege is een kleinschalige school waar 325 leerlingen unieke lessen van 75 minuten volgen. Hierbij geldt het motto: 'leren is doen'.

Meer berichten