Cas Heim speelt zondag 5 augustus een terrasconcert bij het Parkpaviljoen in Waalwijk.
Cas Heim speelt zondag 5 augustus een terrasconcert bij het Parkpaviljoen in Waalwijk. (Foto: )

Terrasoptreden van Cas Heim bij het Parkpaviljoen

Muzikant Cas Heim speelt zondag 5 augustus een terrasoptreden bij het Parkpaviljoen. Heim speelde in maart ook al bij het paviljoen aan de Grotestraat, maar het weer leende zich toen niet voor een terrasconcert. Omdat zijn muziek dat wel doet, keert Cas terug.

WAALWIJK - Vorige keer trad Cas Heim op met een muzikale vriend, nu vult hij helemaal solo de muziekmiddag in. Hoewel het hoofdvak van Cas op het conservatorium drums is, zingt hij al jaren en begeleidt hij zichzelf daarbij op gitaar. Daar heeft hij veel plezier mee en daarom is Cas zijn zang en gitaarspel serieuzer gaan ontwikkelen. Zo nu en dan treedt hij solo op als zanger/gitarist terwijl en wisselt dat af met zijn drumkit. Bij het terrasconcert bij het Parkpaviljoen neemt Cas Heim zijn gitaar en stemgeluid mee. Heim speelt soulachtige nummers, meestal voorzien van eigen, verrassende arrangementen. Dat geeft de bekende nummers een nieuwe klank mee.

Het terrasoptreden bij het Parkpaviljoen begint om 15.00 uur en de entree is gratis. Het Parkpaviljoen is elke zondag geopend van 12.00 tot 18.30 uur. Meer activiteiten bij het Parkpaviljoen aan de Grotestraat 154a zijn te vinden op de facebookpagina @ParkpaviljoenWaalwijk of op de website van het Parkpaviljoen.

Meer berichten