Foto:

Liedertafel Oefening en Vermaak huldigt jubilarissen

Normaliter repeteren de leden van het koor Liedertafel Oefening en Vermaak uit Waalwijk in De Leest, maar de repetitie van 5 juli - de laatste voor de vakantie - werd in het Bourgondisch Hof gehouden.

WAALWIJK - Na de repetitie was er de elk jaar terugkerende feestelijke avond, waar ook de partners van de leden van harte welkom zijn. De feestavond bood gelegenheid om enkele leden voor bijzondere verdiensten te bedanken. Deze keer waren dat Wil en Kees de Kort voor het jarenlange beheer van het muziekarchief. Wil ontving een prachtige bos bloemen en Cees een fles jenever. Nieuwe leden van het koor kunnen een gratis koorcursus van 10 lessen volgen. Elly Assmann en August van Vliet ontvingen een certificaat voor het met goed resultaat afsluiten van deze cursus.

Wat ook gebruikelijk is, is de huldiging van de jubilarissen. Dit jaar waren dat er vijf: Conny van de Ven (12,5 jaar lid), Mariet Sprangers (25 jaar lid), Nel Elsendoorn (40 jaar lid), Rietje de Crom (50 jaar lid) en Mari Brok (60 jaar lid). Alle jubilarissen kregen een oorkonde en een bos bloemen. Mariet, Rietje en Mari ontvingen tevens een respectievelijk zilveren, gouden en diamanten speld. De eerstvolgende repetitie is op donderdag 23 augustus om 20.00 uur in De Leest.

Meer berichten