The Silver Tunes, bestaande uit Piet Koolen en Pierre Krijnen, verzorgt op zondag 23 september een terrasconcert in het Parkpaviljoen in Waalwijk. Het optreden begint om 14.30 uur en de toegang is gratis.
The Silver Tunes, bestaande uit Piet Koolen en Pierre Krijnen, verzorgt op zondag 23 september een terrasconcert in het Parkpaviljoen in Waalwijk. Het optreden begint om 14.30 uur en de toegang is gratis. (Foto: )

Terrasconcert The Silver Tunes in het Parkpaviljoen

The Silver Tunes begon in de jaren '60 als een viermans-formatie. Piet Koolen zat in deze band al op zijn veertiende achter het drumstel en hij nam ook de percussie voor zijn rekening. Na elkaar meer dan 40 jaar niet gezien te hebben, besloot hij om samen met een ander oud-bandlid de muziek weer op te pakken en ze begonnen als duo onder dezelfde naam.

WAALWIJK - Inmiddels heeft er een wisseling plaats gevonden. Zijn oude muziekmaatje stopte ermee en Piet Koolen ging door met Pierre Krijnen waarmee hij ook in een 7-koppige amusementsband speelt. Ze zijn samen met hetzelfde enthousiasme doorgegaan als The Silver Tunes. Heel wat middagen en avonden hebben ze in de loop der jaren al muzikaal ingevuld. Ze spelen voornamelijk muziek uit de jaren '60, maar ook moderne nummers worden niet geschuwd. Af en toe worden ze bijgestaan door een zanger en een zangeres. Kom op zondagmiddag 23 september dus eens kijken en luisteren naar The Silver Tunes.
Het terrasoptreden begint om 14.30 uur en de entree is gratis. Het Parkpaviljoen aan de Grotestraat 154a in Waalwijk is geopend van 12.00 tot 18.30 uur. Hou voor meer activiteiten de agenda in de gaten: www.parkpaviljoenwaalwijk.nl.

Meer berichten