Logo demaasroute.nl


Kerstknutselen
Kerstknutselen

Knutselen voor Kerst in Dienstencentrum De Rode Loper

Op vrijdag 16 december wordt er van 15.30 uur tot 17.00 uur organiseert JerKat Events een knutselmiddag met als thema Kerst. Voor € 3,-- kunnen er diverse knutselwerken gemaakt worden.

KAATSHEUVEL - Wie wil er geen leuke eigengemaakte kerstornamenten en –decoratie? Daarom gaan we op vrijdag 16 december anderhalf uur een aantal leuke dingen knutselen bij Dienstencentrum De Rode Loper, Paulus Potterplein 42 in Kaatsheuvel.

Zo kan er een kerstster van wasknijpers, hangers van dennenappels, ijsstokjes of papier, een kerststukje en/of een sneeuwlandschap gemaakt worden. Laura's Groen uit de Antoniusstraat in Kaatsheuvel is zo vriendelijk om materiaal te sponsoren.

De knutselmiddag is toegankelijk voor iedereen die zin heeft om te knutselen. Kinderen tot en met 10 jaar dienen wel met begeleiding te komen.

Vooraf aanmelden via de mail jerkatevents@gmail.com of via www.facebook.com/jerkatevents is fijn.

JerKat Events is een sociaal-maatschappelijk evenementenbureau. Het motto "iedereen verdient een lach op zijn gezicht" staat hier centraal. Men kan hier ook terecht voor "huiskamer"kinderfeestjes.

Dienstencentrum De Rode Loper is op de eerste plaats bedoeld als ontmoetingscentrum in de wijk. Verder vinden er tal van activiteiten plaats in aanvullen op het buurthuis. U kunt daarbij denken aan cursussen, een lunchcafé en internetmogelijkheden.

WJ Monsieurs
Reageer als eerste
Meer berichten