Doneren kan vanaf 11 november tot en met 5 januari bij de deelnemende restaurants. Het roze spaarvarken staat weer klaar!
Doneren kan vanaf 11 november tot en met 5 januari bij de deelnemende restaurants. Het roze spaarvarken staat weer klaar!

Actie 'Dineren voor Elkaar' is terug

Lionsclub Waalwijk presenteert voor de tweede maal in samenwerking met ruim 20 horecazaken in Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik de actie 'Dineren voor Elkaar.

REGIO - In het kort komt het hierop neer dat gasten van de deelnemende restaurants bij het afrekenen een donatie doen in het roze spaarvarken dat Lionsclub Waalwijk strategisch geplaatst heeft bij de kassa van het restaurant. Een donatie pinnen kan ook. Doneren kan vanaf 11 november tot en met 5 januari bij de deelnemende restaurants. Deze zijn herkenbaar aan de affiches van deze actie. Uit de giften worden dinerbonnen voor volwassenen en voor kinderen samengesteld die vanaf 1 februari tot en met 30 april ingeleverd kunnen worden bij de deelnemende restaurants. Met deze dinerbonnen kan per volwassene een drie gangen menu en twee drankjes worden besteld en voor kinderen is dat een juniormenu met twee drankjes. De dinerbonnen worden via Lionsclub Waalwijk verdeeld door de Voedselbank en door de huisartsen waardoor ze op de plaats terecht komen van mensen die het wat minder breed hebben en die daardoor ook een gezellige middag of avond kunnen doorbrengen in een restaurant waar u als gulle gever heeft gedineerd en waarbij u dit door uw gift voor hen heeft mogelijk gemaakt.

Meer berichten