Dat Poker niet altijd om geld hoeft te gaan, bewijst de Poker Series van Pokeren.nl ieder jaar opnieuw.
Dat Poker niet altijd om geld hoeft te gaan, bewijst de Poker Series van Pokeren.nl ieder jaar opnieuw. (Foto: )

Voorronde Poker Series in Mandemakers Stadion

Op zaterdag 10 november komt de Poker Series van Pokeren.nl weer naar Waalwijk. Het toernooi begint om 19.00 uur in het Mandemakers Stadion inj Waalwijk. De Poker Series is uitermate geschikt voor recreatieve pokerspelers. Je hoeft dus helemaal geen ervaring te hebben om aan het toernooi mee te doen.

WAALWIJK - Het toernooi heeft een late instroom tot 20.30 uur. Het is dus niet erg als je niet op tijd aanwezig kunt zijn. Rond middernacht is het toernooi weer afgelopen, waardoor iedereen weer redelijk op tijd naar huis kan. Spelers die worden uitgeschakeld kunnen meteen weer aan een ander toernooi meedoen. Dit zijn gratis Sit & Go's waarbij de winnaar een ticket kan verdienen voor een andere voorronde.

Dat Poker niet altijd om geld hoeft te gaan, bewijst de Poker Series van Pokeren.nl nu al ruim drie jaar. Bij het leukste pokerkampioenschap van Nederland komen gemiddeld zo'n 100 spelers per toernooi in actie. De voorrondes worden door het hele land gehouden, waarbij spelers zich kunnen plaatsen voor de halve finale of grote finale. De Poker Series gaat ook dit jaar weer op zoek naar de beste recreatieve pokerspeler van Nederland. Er worden in 2018 zo'n 50 voorrondes gehouden en daarna volgen nog drie halve finales, de grote finale en de ranking finale. Spelers kunnen zich voor 12,95 euro inschrijven op de website en zo in actie komen tijdens een professioneel opgezet toernooi, waarbij de gezellige sfeer erg belangrijk is.

Met een beetje basiskennis van de pokerregels kun je al aan de Poker Series meedoen. Tijdens alle toernooien wordt er gebruik gemaakt van vaste delers, die wel meespelen. Zij leiden het spel in goede banen en helpen waar nodig met de regels. De Poker Series is de perfecte volgende stap voor pokeraars die normaal alleen thuis met vrienden of familieleden pokeren en nog niet om honderden euro's in het casino willen spelen. Daarnaast is het ook leuk voor spelers die al langer pokeren maar gewoon gek zijn van het spelletje en aan een gezellig toernooi willen meedoen.

De winnaar van de grote finale gaat een jaar lang als ambassadeur voor Team Pokeren.nl aan de slag. Julian Hazelhof uit Groningen won in zijn eerste twee maanden voor het team al 20.000 euro en Eric Sinke, die seizoen 3 op zijn naam schreef, won bij zijn debuut in januari ruim 15.000 euro. Richard Oosterom won eerder dit jaar de aller eerste Poker Series ranking en vliegt op dinsdag 20 november met Team Pokeren.nl naar Las Vegas. Meer info: www.pokeren.nl/pokertoernooien/waalwijk/.

Meer berichten