Logo demaasroute.nl


Kerstman
Kerstman

Ladies’ Circle De Leest organiseert kerstwens-actie voor kinderen voedselbank

Speciaal voor alle kinderen van gezinnen die aangewezen zijn op de voedselbank, organiseert Ladies’ Circle De Leest ook dit jaar een bijzondere kerstactie. Motto van de actie is ‘voor kinderen, door kinderen’: met de actie worden wensen van kinderen vervuld.

Hilde Meuwese, voorzitter van Ladies’ Circle De Leest: “Vorig jaar organiseerden we deze kerstwens-actie voor het eerst. Daar kregen we zulke hartverwarmende reacties op dat we direct besloten om de kerstactie dit jaar te herhalen.” Op Basisschool Villa Vlinderhof en bij Mikz kinderopvang in de basisscholen Besoyen en Juliana van Stolberg in Waalwijk zijn deze week kerstwensbomen geplaatst, met daarin cadeauwensen van kinderen wiens ouders/verzorgers zijn aangewezen op hulp van de voedselbank. De kinderen (in de leeftijd van 0 tot 18 jaar) werd gevraagd om hun cadeauwensen op papier te zetten, met een waarde van maximaal 10 euro per cadeau. Alle wensen zijn op zelfgemaakte kerstversieringen in de kerstbomen gehangen. De leerlingen (en hun ouders) van Mikz kinderopvang en Basisschool Villa Vlinderhof kunnen tot en met vrijdag 16 december een (of meer) kerstwens(en) kiezen en in vervulling laten gaan. Ze mogen een nieuw cadeautje kopen, maar gebruikt speelgoed dat zo goed als nieuw is, is eveneens welkom. Ladies’ Circle De Leest zorgt ervoor dat alle cadeaus voor de Kerst worden aangeboden aan de kinderen van de voedselbanken in Drunen en Loon op Zand. Zodat zij kunnen genieten van een geweldige verrassing tijdens de aankomende feestdagen.

Over Ladies’ Circle De Leest

Ladies’ Circle De Leest bestaat uit 17 vrouwelijke professionals uit de gemeente Waalwijk en omgeving. In vriendschap verbonden, richten zij zich op service door het ondersteunen van diverse goede doelen, met geld en ook met daden. Hiervoor organiseren ze diverse evenementen en vinden er door het jaar heen allerlei acties plaats. Ladies’ Circle De Leest is tevens initiatiefnemer van het PlonsFonds, dat geld inzamelt om zwemlessen mogelijk te maken voor kinderen die opgroeien in armoede.

WJ Monsieurs
Reageer als eerste
Meer berichten