Dinsdagavond kunt u met al uw kapotte spullen weer terecht in het Repair Café bij BaLaDe aan de Balade 1 in Waalwijk. Reparaties zijn gratis, een vrijwilligeb bijdrage wordt op prijs gesteld.
Dinsdagavond kunt u met al uw kapotte spullen weer terecht in het Repair Café bij BaLaDe aan de Balade 1 in Waalwijk. Reparaties zijn gratis, een vrijwilligeb bijdrage wordt op prijs gesteld. ( )

Het eerste Repair Café van het nieuwe jaar bij BaLaDe

In Nederland wordt erg veel weggegooid, ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Repair Café Waalwijk wil daar verandering in brengen. Op dinsdag 8 januari van 19.00 tot 21.00 uur kunt u met uw defecte spullen terecht in wijkdienstencentrum BaLaDe in Waalwijk.

WAALWIJK - Op het Repair Café zijn gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Bijvoorbeeld aan kleding, meubels. elektrische apparaten, fietsen, buggy's, computers en randapparatuur, speelgoed, rollators en meer. In het Repair Café gaat u samen met de aanwezige deskundige vrijwilligers aan de slag om deze spullen te repareren. Alle reparaties zijn gratis. Bent u tevreden over een geslaagde reparatie, dan is een vrijwillige bijdrage natuurlijk van harte welkom. Heeft u niets om te repareren? Kom dan toch gezellig langs voor een kop koffie, een praatje, of misschien kunt u iemand anders helpen. Of u nu komt om de portemonnee te sparen, afval wilt voorkomen, wilt leren repareren, of alleen voor de gezelligheid, u bent weer van harte welkom! Meer info: www.repaircafe.org.

Meer berichten