Vrijdagavond 18 januari vindt in Den Bolder van 19.00 uur tot 22.00 uur de diploma-uitreiking plaats.
Vrijdagavond 18 januari vindt in Den Bolder van 19.00 uur tot 22.00 uur de diploma-uitreiking plaats. (Foto: )

Toppers ontvangen hun dikverdiende diploma

Het zal ongetwijfeld een groot feest worden vrijdagavond 18 januari in de grote zaal van Den Bolder in Waspik. Met als thema's winter wonderland en après ski worden de Toppers van Samen Top in het zonnetje gezet tijdens het uitreiken van hun verdiende diploma's.

WASPIK - Samen Top is de stichting die in Waspik en omstreken dagbesteding aanbiedt aan mensen met een beperking of afstand tot de maatschappij. Het aantal Toppers en en aantal werkplekken blijft zich maar uitbreiden. Reden genoeg volgens Judit Baijens van Samen Top om de Toppers ieder jaar in het zonnetje te zetten tijdens het diplomafeest. "De Toppers krijgen op deze manier extra waardering voor de manier waarop ze met grote ambities en interesses hun vaardigheden binnen beroepsprofielen ontwikkelen. Alle medewerkers van Samen Top hebben een beperking, dus vergt het van hen extra veel enthousiasme, doorzettingsvermogen en oefening om een vaardigheid eigen te maken. Ongelooflijk knap dus."

Vrijdagavond 18 januari vindt in Den Bolder van 19.00 uur tot 22.00 uur de diploma-uitreiking met feest en DJ Joerie plaats. Iedereen is van harte welkom. De toegang bedraagt 5 euro. Kaarten zijn te bestellen via shop.samentop.nl.

Meer berichten