Persbericht van de gemeente Waalwijk.
Persbericht van de gemeente Waalwijk.

Gemeente Waalwijk trots op Beste Werkgevers Keurmerk

Gemeente Waalwijk mag het komende jaar het 'Beste Werkgevers Keurmerk 2018-2019' voeren. In de categorie gemeenten behaalde Waalwijk twee van de drie mogelijke sterren, goed voor een top vijf notering. De gemeente Waalwijk is één van de slechts drie keurmerkgemeenten met twee sterren. Hier mogen alle medewerkers van de gemeente Waalwijk bijzonder trots op zijn!

WAALWIJK - Gemeente Waalwijk scoort een 7,3 in het uitgebreide medewerkerstevredenheidsonderzoek van HR-onderzoeksbureau Effectory. Dit cijfer is opgebouwd uit werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent. Het eindcijfer van Waalwijk ligt bijna een half punt hoger dan het gemiddelde (6,89) van alle deelnemende gemeenten in Nederland. Een dusdanig hogere score waardoor Waalwijk beloond wordt met twee sterren.

Algemeen directeur Jan Lagendijk is buitengewoon trots op zijn organisatie: "Twee sterren en het daarbij behorende Keurmerk is een compliment voor onze mensen en hoe wij ons werk samen aan het doen zijn. Wij investeren al enkele jaren in de ontwikkeling van onze organisatie. Wij willen dat onze mensen het hier naar hun zin hebben, uitstekend presteren en het maximale uit zichzelf en elkaar halen. Ik beschouw dit keurmerk dan ook als een bevestiging dat we met elkaar goed op weg zijn."

Meer berichten