De optredens van D-licious Vocals brengen volop herkenning met persoonlijke verhalen die bij het tijdsbeeld van deze liedjes horen: de tijd van TOPPOP, Countdown, Ferry Maat en Ally McBeal.
De optredens van D-licious Vocals brengen volop herkenning met persoonlijke verhalen die bij het tijdsbeeld van deze liedjes horen: de tijd van TOPPOP, Countdown, Ferry Maat en Ally McBeal. (Foto: Henk Hulshof)

D-licious Vocals steelt de show in Het Witte Kasteel in Loon op Zand

Drie topzangeressen en een geweldige gitarist uit de Nederlandse muziekwereld delen de wens, of beter nog de noodzaak om samen liedjes te spelen die 'ze altijd al eens hebben willen doen'. De muziek van D-licious Vocals, vooral uit de jaren 70 en 80, brengt voor hen en het publiek dan ook talloze mooie herinneringen tot leven.

LOON OP ZAND - D-licious Vocals gaat op zoek naar de akoestische essentie van de 'grote' stukken. Want iedere hit is ooit klein geschreven. Zittend aan de piano, of met een gitaar op schoot. De geraffineerde arrangementen van de D-licious voices met een enkele gitaar, zorgen voor een krachtig, compleet en nieuw geluid van deze pareltjes uit de muziekgeschiedenis. Het eerste album van de groep, 'Forgotten Treasures', was zeer succesvol. De groep speelde live op Radio 2 bij het programma 'Spijkers met Koppen' en werd ook uitgenodigd door Dolf Jansen om twee avonden met hem het podium te delen tijdens zijn Oudejaarsconference in De Kleine Komedie te Amsterdam. Het nieuwe album 'Uncovered' bevat akoestische bewerkingen van onder meer George Michael, David Bowie, Peter Gabriel en Seal, maar ook meer ingetogen songs van bijvoorbeeld Simon & Garfunkel. Alle songs zijn overgoten met een D-licious sausje. Op het album staat ook een drietal eigen stukken van de groep.

Wereldberoemde hits
Voor het nieuwe album wist D-licious Vocals ook een bijzondere gastsolist te strikken: de Amerikaanse trompettist Randy Brecker (Brecker Brothers). Hij is te horen op wereldberoemde hits van James Taylor, Bruce Springsteen, Frank Sinatra, Steely Dan en vele anderen. Hij verzorgt een prachtige bugelsolo op het nieuwe album van D-licious Vocals. Het concert op zondag 17 februari in Het Witte Kasteel aan de Kasteellaan 17 in Loon op Zand begint om 14.00 uur; ontvangst vanaf 13.30 uur. Toegangsprijs: 16 euro inclusief koffie/thee en reserveringskosten. Reserveren via www.d-liciousvocals.nl, of www.ticketkantoor.nl/shop/DV-wittekasteel.

Meer berichten