Jonge kinderen en hun ouders leren tijdens de workshop Muziek op schoot spelenderwijs hoe leuk muziek is door te zingen, dansen en op instrumenten te spelen.
Jonge kinderen en hun ouders leren tijdens de workshop Muziek op schoot spelenderwijs hoe leuk muziek is door te zingen, dansen en op instrumenten te spelen. (Foto: )

Zingen, dansen en muziek maken voor alle kleintjes

Bij het Mamacafé in Den Bolder kunnen ouders met jonge kinderen iedere maand samenkomen voor leuke en informatieve bijeenkomsten. Vrijdag 15 februari verzorgt muziekdocente Christa van Hulten een workshop 'Muziek op schoot'.

WASPIK - De bijeenkomsten elke derde vrijdag van de maand worden doorgaans goed bezocht. Ouders en verzorgers kunnen er terecht met vragen en ervaringen over opvoeding en alles wat daarbij komt kijken. "Het is een laagdrempelig en gezellig samenkomen", vertelt Debby Nguygen-Huijting van het Mamacafé. "Onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, elkaar tips te vragen en geven en leuke contacten op te doen. Voor de kinderen is er volop speelgoed om mee te spelen. Erg gezellig!" Op vrijdag 15 februari is er om 10.00 uur een workshop 'Muziek op schoot'. Spelenderwijs leren ouders en kinderen hoe ze zich met instrumenten en hun stem zich kunnen ontwikkelen op muzikaal gebied. "Er wordt gezongen en gedanst! Het is heerlijk voor de kinderen en de ouders om op deze manier actief met elkaar bezig te zijn. Met hulp van muziekdocente Christa van Hulten worden handvaten gegeven om er een educatief karakter aan te geven."

Meer berichten