Dingo wil dolgraag gezelschap. Hij houdt van naast de fiets lopen, kinderen en beweging.
Dingo wil dolgraag gezelschap. Hij houdt van naast de fiets lopen, kinderen en beweging. (Foto: )

Dingo wil graag op schoot

Pitbulls hebben niet altijd zo'n goede naam, maar Dingo is beslist een hond met een topkarakter. Vriendelijk, slim, aanhankelijk, noem maar op. Hij zit bijvoorbeeld dolgraag op schoot en als dat te ingewikkeld wordt - hij is namelijk best zwaar - neemt hij ook genoegen met een lekker knuffelpartijtje. Wil jij deze lieverd een nieuw en warm thuis geven? Kom dan gewoon eens kennismaken met Dingo in Dierenasiel Waalwijk e.o. aan de Prof. Van 't Hoffweg 7 in Waalwijk, of bel met 0416-333964 voor meer informatie.

WAALWIJK - Deze flinke jongen heeft een vreemde voorgeschiedenis. Als pup zijn hij en zijn broertje uit logeren gegaan, omdat de baas even niet voor ze kon zorgen, maar nu na vijf jaar zijn ze nog steeds niet opgehaald! Helaas zijn de "opvangbazen" op dit moment niet langer in staat de honden de tijd en aandacht te geven die ze nodig hebben en hebben ze Dingo naar het asiel gebracht. Wat ze overigens erg betreuren. Dingo is nooit alleen geweest en het blijkt dat hij daar slecht tegen kan. Hij wil dolgraag gezelschap. Hij houdt van kinderen, van beweging en van naast de fiets lopen. En het liefst zou hij geplaatst worden bij een andere hond, bij voorkeur een teef.
Dingo krijgt van Honden Opleidings Centrum Both in Sprang-Capelle tweemaal een individuele gedragsbegeleiding cadeau. Uitlaatservice Stap In van Diana Treffers in Kaatsheuvel heeft tien gratis uitlaatbeurten in petto. Voorwaarde is wel dat baas en hond in de regio wonen.

Meer berichten