Het geluid van de Dan Stennis Band past in de traditie van wereldacts zoals Europe, Bon Jovi en Van Halen.
Het geluid van de Dan Stennis Band past in de traditie van wereldacts zoals Europe, Bon Jovi en Van Halen. (Foto: )

Onvervalste jaren '80 rock bij Crossroads

Aanstaande zaterdag komen de 'Dan Stennis Band' en de female fronted rockband 'Lost InSanity' naar Crossroads aan de Dreefseweg 80 in Kaatsheuvel voor een waar spektakel.

KAATSHEUVEL - Lost InSanity is afkomstig van de voormalige girls-band waarmee de twee vrouwelijke leden vele podia veroverden. Sinds Patricia en Peggy in 2008 herenigd zijn, werd een nieuwe Lost InSanity geboren. Lost InSanity kan het best worden omschreven als een solide rockband met pakkende songs en een stem die je kippenvel bezorgd. Lost InSanity speelt verschillende rockstijlen met elementen uit de jaren tachtig, een enorm geluid dat de muziekscene niet kan negeren.

Na deze al grootse band volgt een optreden van de Dan Stennis Band (DSB) om het het gevoel van de jaren '80 compleet te maken. De band is opgericht naar aanleiding van een uitnodiging om in Duitsland een paar grote optredens te verzorgen. De bandleden zijn zonder uitzondering ervaren muzikanten en en een avondje DSB staat dus garant voor een lekkere pot muziek. De band rondom zanger Stan Verbraak (Helloïse) speelt voornamelijk jaren '80 rockcovers. Je waant je weer terug in the 80's!

Dus ben jij in voor een heerlijke avondje 80's rock, kom dan zaterdag naar Crossroads. De zaal gaat open om 20.00 uur. Kaarten kosten 8,50 euro en zijn te koop bij Crossroads, bij Muziekwinkel Strings & Things in Kaatsheuvel en via www. Qtickets.nl/crossroads. Aan de deur kosten kaarten 12 euro.

Meer berichten