Dansclub 'de Kets' bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd op zaterdag 16 februari in Buurtcentrum Sprang-Driessen.
Dansclub 'de Kets' bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd op zaterdag 16 februari in Buurtcentrum Sprang-Driessen. (Foto: )

Feestelijk jubileum Dansclub 'de Kets'

Op zaterdag 16 februari viert Dansclub 'de Kets' het 25-jarige jubileum in Buurtcentrum Sprang-Driessen aan de Jeroen Boschstraat 1. 's Middags met de eigen leden en vrijwilligers en 's avonds met ouders, vrienden en bekenden.

SPRANG-CAPELLE - De feestavond begint om 20.00 uur. Voor muziek en een hapje wordt gezorgd en een drankje is voor eigen rekening. Oudleden en -vrijwilligers zijn uiteraard ook welkom.
Alweer 25 jaar geleden namen zes vrijwilligers het voortouw om in Kaatsheuvel een dansclub op te starten voor mensen met een beperking. In 1994 startte de club met vijftien leden. Inmiddels zit de club op 42 leden en elf vrijwilligers. Elke donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur wordt er gedanst. Allerlei dansen en stijlen komen dan aan bod, zoals de wals, de tango, de quickstep en de rumba. Maar ook streetdance en line dance komen langs. Aan het eind van elk seizoen is er een afdansavond waarbij er officieel wordt afgedanst, onder het oog van een deskundige jury. Op deze avond krijgt elk lid een diploma en een aandenken. Voor meer info: www.dansclubdekets.nl of via telefoonummer 0416-272791 / 06-48103812.

Meer berichten