Op foto waa84084 ontvangt een brandweerman een onderscheiding. Wie weet wie de personen op deze foto zijn en wat er te vieren was?
Op foto waa84084 ontvangt een brandweerman een onderscheiding. Wie weet wie de personen op deze foto zijn en wat er te vieren was? (Foto: )

Kent of herkent u wie of wat er op de foto staat?

Het Streekarchief Langstraat Heusden Altena doet elke maand een beroep op de lezers van 'De Maasroute' voor het leveren van aanvullende informatie bij een tweetal foto's uit de eigen fotocollectie.

WAALWIJK - Mede dankzij de grote inzet van vele vrijwilligers van het Streekarchief is een groot deel van deze collectie inmiddels online te raadplegen op de website www.salha.nl. Deze maand vraagt het Streekarchief Langstraat Heusden Altena medewerking bij het vinden van gegevens over de twee volgende foto's.
De eerste foto van deze maand, met nummer waa84084, toont een brandweerman die in 1960 een onderscheiding krijgt opgespeld. Wie weet wie de personen op deze foto zijn en wat er te vieren was?

Op de tweede foto, met nummer waa88011, uit 1967 heeft zojuist een huldiging plaatsgevonden bij schoenfabriek Timtur in Waalwijk. Wie herkent de mensen op de foto en weet waarom de man gehuldigd werd?

Reageren

Heeft u informatie en wilt u reageren? Ga dan naar www.salha.nl, doorklikken op 'Beeld en geluid' en daarna op 'Beeldbank'. Vervolgens zoeken in de beeldbank op het fotonummer en daarna kunt u uw reactie toevoegen. Het is natuurlijk ook mogelijk direct te reageren via amaas@salha.nl.

Meer berichten