De kapel op Park Vossenberk in Kaatsheuvel is een sfeervolle ontmoetingsplek voor iedereen. De kapel is alle dagen van de week geopend.
De kapel op Park Vossenberk in Kaatsheuvel is een sfeervolle ontmoetingsplek voor iedereen. De kapel is alle dagen van de week geopend. (Foto: )

Maasduinen opent de kapel op Park Vossenberg

De Kapel van Park Vossenberg aan de Antoniusstraat 1 in Kaatsheuvel opent de deuren. De monumentale Kapel is al jaren een belangrijke plek op de Vossenberg. De afgelopen maanden is de Kapel ingrijpend verbouwd. Naast het gebruik voor diensten en zingeving is het nu ook een ontmoetingsplek voor iedereen!

KAATSHEUVEL - Bewoners, vrijwilligers, familie, passanten en buurtbewoners, iedereen is welkom in de Kapel. Bezoekers kunnen hier een kopje koffie drinken, een hapje eten, aan de leestafel een boek lezen uit de bibliotheek, samen televisie kijken of een activiteit bijwonen.

De kapel is ook een plek waar bezoekers culinair kunnen genieten. Van een punt huisgemaakt appelgebak, tot een gevarieerde lunch of zelfs een vers bereid diner. In de middag en de avond wordt er door de koks een Menu van de Chef aangeboden aan de bewoners en bezoekers. Gedurende de dag is er daarnaast keuze uit een menukaart met diverse gerechten, snacks en hartigheden gemaakt met streekproducten uit de Brabantse omgeving. Fruit, groenten en kruiden komen zo veel mogelijk uit eigen tuin. Alles wordt vers en ambachtelijk bereid.

De Kapel is het kloppend hart van Park Vossenberg. Een groen en levendig park in Kaatsheuvel, waar ontmoeten centraal staat. In totaal komen er 165 appartementen voor mensen met een (toekomstige) zorgvraag, maar het park is open voor alle inwoners van Kaatsheuvel en bezoekers. Park Vossenberg wordt gebouwd in fases en krijgt steeds meer vorm. In het voorjaar werden de moestuinen geopend. Nu is de Kapel aan de beurt en in het voorjaar start de bouw van het hoofdgebouw waarin de eerste 89 appartementen komen. In 2021 zal Park Vossenberg gerealiseerd zijn.

De openingstijden van de kapel zijn als volgt. Zondag tot en met woensdag van 09.30 tot 18.30 uur en donderdag tot en met zaterdag van 09.30 tot 22.00 uur. Heeft u vragen over Park Vossenberg? Neem dan telefonisch contact op met 0416-541300, of stuur een e-mail naar parkvossenberg@maasduinenzorg.nl.

Meer berichten