Foto:

Welk team wint zevende pubquiz in Den Bolder?

Er zijn al aardig wat aanmeldingen voor de zevende editie van de pubquiz in Den Bolder in Waspik die wordt gehouden op vrijdag 15 maart. Naar schatting twintig teams zullen strijden om de wisselbeker; teams kunnen zich nog aanmelden.

WASPIK - De sfeer tijdens de pubquizen in Den Bolder is doorgaans goed met gezonde spanning en concurrentie. Kwamen de deelnemende teams de eerste edities vooral uit de gelederen van Den Bolder, de laatste jaren raakt de pubquiz meer ingeburgerd in Waspik. Teams uit het deelnemersveld kwamen de afgelopen jaren uit het hele dorp en zelfs buiten Waspik. Zij streden in meerdere ronden om de titel. Vragen gingen daarbij over onderwerpen als sport, aardrijkskunde, muziek, films en historie. "Maar we hebben ook altijd een ronde over Waspik", vertelt Barbera van Breemen van Den Bolder. "Dat is natuurlijk erg leuk als je uit Waspik komt. Je ziet iedereen dan bloed fanatiek worden: erg leuk."

De inschrijving leverde tot nu toe al aardig wat teams op. Een team bestaat uit minimaal twee en maximaal vijf personen. Een teamkaart kost 10 euro, te bestellen via www.denbolder.nl, of aan de kassa van Den Bolder. De zevende pubquiz start vrijdag 15 maart om 20.00 uur.

Meer berichten