Logo demaasroute.nl


Kerstfeest BS De Vrijhoeve 2016

Op donderdag 22 december 2016 heeft de ouderraad samen met de leerkrachten weer een spetterend kerstfeest georganiseerd op basisschool De Vrijhoeve te Sprang-Capelle.

Zoals de laatste jaren traditie is wordt de school omgetoverd in een sfeervol restaurant. Dit jaar was het thema SAMEN en had het restaurant de naam “Ensemble” gekregen. Wat is er mooier en leuker om samen met je klas- en schoolgenootjes het kerstfeest te vieren?

De ruim 100 kinderen, allemaal in hun nette kerstkleding, werden om 17.00 uur ontvangen door de kerstman die de kinderen begeleide over de rode loper naar de ingang van het restaurant. In het restaurant stonden de tafels netjes gedekt en mochten de gasten plaatsnemen. Een speciale tafel was gereserveerd voor de kinderen van groep 8. Zij mochten deze avond samen aan één tafel zitten om hun laatste kerstfeest op De Vrijhoeve te kunnen vieren.

De avond werd geopend door adjunct directeur Rob Rijken die samen met de kinderen het glas hief op een mooi en vooral gezellige avond. Het kerstverhaal werd getoond op het grote scherm en was speciaal ingesproken door juffrouw Daniëlle. Het eten werd klaargemaakt en geserveerd door ouders van de ouderraad die hier al dagen vooraf mee zijn begonnen.

Na het hoofdgerecht werden nog enkele optredens gegeven door de kinderen waarbij verschillende kerstliederen werden gezongen. Rond 19.00 uur was het kerstdiner ten einde en konden de kinderen weer opgehaald worden door de ouders. De ouders werden buiten het restaurant opgewacht door de kerstman en “tante” Karin die mooie kerstliederen ten gehore bracht.

De leerkrachten en ouderraad van BS De Vrijhoeve kijken terug op een geslaagd kerstfeest en willen alle vrijwilligers en sponsors bedanken die het mogelijk hebben gemaakt om de kinderen een onvergetelijke kerstavond te kunnen bieden!

WJ Monsieurs
Reageer als eerste
Meer berichten