Al meteen vanaf de eerste editie in 2016 was er veel animo om mee te doen aan de Garagesale. Ook dit jaar zijn er veel aanmeldingen.
Al meteen vanaf de eerste editie in 2016 was er veel animo om mee te doen aan de Garagesale. Ook dit jaar zijn er veel aanmeldingen. (Foto: )

Vierde editie garagesale in Waspik

Op zaterdag 18 mei is er weer volop activiteit in de straten van Waspik. Voor de vierde keer wordt er een 'garagesale' gehouden vanuit naar schatting zeventig garages en opritten van inwoners van het dorp. Aanmelden voor de garagesale kan nog tot 12 mei via garagesalewaspik@gmail.com.

WASPIK - De Garagesale zorgt al drie jaar lang voor heel veel gezelligheid en bedrijvigheid in het dorp. Mensen maken gewapend met een overzicht van alle deelnemers een route door het dorp op jacht naar pareltjes. Het wordt dus naar verwachting weer volop kijken, zoeken, snuffelen en onderhandelen.
Initiatiefneemster Monique Verschure geniet er met volle teugen van: "Het leuke is dat iedereen wat anders zoekt. Wat voor de één echt rommel is, maakt een ander helemaal blij. Het is een leuke en bovendien goedkope manier om te zoeken naar de schatten die je in de winkel niet meer tegenkomt. Bovendien bespaar je het milieu door tweedehands spullen te kopen en te verkopen." De garagesale duurt zaterdag 18 mei van 09.00 tot 16.00 uur. Een overzicht van de deelnemende adressen is die dag beschikbaar bij Bloembinderij Irene in Waspik.

Meer berichten