Optreden André Hazes op het Unnaplein in Waalwijk. Zorg dat je bij dit Waalwijks feestje aanwezig kunt zijn en koop op tijd je kaartje.
Optreden André Hazes op het Unnaplein in Waalwijk. Zorg dat je bij dit Waalwijks feestje aanwezig kunt zijn en koop op tijd je kaartje. (Foto: )

Reserveer snel je kaarten voor optreden André Hazes

André Hazes komt naar Waalwijk. Op vrijdag 23 augustus speelt hij met zijn band live op het Unnaplein. Een groots evenement dat door vele andere artiesten wordt ondersteund. Kaarten gaan maandag 27 mei online in de verkoop.

WAALWIJK - Het Levenslied, de huldiging Maarten van der Weijden, het Straattheaterfestival, Swingen in de Stad, Waalwijk heeft zich op de kaart gezet. Grote initiator achter deze evenementen en ook achter de komst van André Hazes is Jongerencentrum de Tavenu. Eric van Ginniken: "Door deze evenementen is Waalwijk opgevallen bij de grotere organisatiebureaus. Maar ook artiesten die hier zijn geweest zijn zeer enthousiast. Daardoor komt ook het tv-programma Muziek op het Plein van AVROTROS op 26 juni naar Waalwijk.
Het optreden van André Hazes wordt ondersteund door DJ Calvin, Rene Schuurmans, Henk Dissel, Thom Craane en Alex. De Tavenu, Horecacentrum Waalwijk en de Gemeente Waalwijk hebben dit samen voor elkaar gekregen. Voor de Tavenu is het van belang dat jongeren mee moeten kunnen organiseren. Er zullen deze keer weer heel-heel veel jongeren bij betrokken zijn om veel jongeren ervan laten genieten."
Vrijdag 23 augustus gaat het Concertterrein (Unnaplein) om 19.00 uur open. Het evenement begint om 20.00 uur en eindigt om 01.00 uur en is alleen toegankelijk voor 18+. Toegangskaarten kosten 12,50 euro en zijn vanaf 27 mei alleen via www.ticketpoint.nl te reserveren.

Meer berichten