Aangekomen op de Foute Party doen de kaboueters zich te goed aan een hoop bier en dansen ze erop los met de andere feestgangers.
Aangekomen op de Foute Party doen de kaboueters zich te goed aan een hoop bier en dansen ze erop los met de andere feestgangers. (Foto: )

Qmusic geeft tuinkabouters VIP-behandeling op Foute Party

Afgelopen week verdwenen plotseling alle tuinkabouters uit Waalwijk. Lokale media schreven over de mysterieuze verdwijning. Op de deur was overal hetzelfde briefje achtergelaten: "Ik ben ff feesten. X de tuinkabouter". Wat de bewoners niet wisten, is dat de tuinkabouters zijn gaan feesten op de Foute Party van Qmusic. De Foute Party trekt elk jaar 40.000 bezoekers naar de Brabanthallen in Den Bosch.

WAALWIJK - In een verschenen video is te zien dat dj's Domien Verschuuren en Joost Swinkels de kabouters ophalen uit de tuinen van nietsvermoedende bewoners. Aangekomen op de Foute Party doen ze zich te goed aan een hoop bier en dansen ze erop los met de andere feestgangers. Ze gaan van links naar rechts op de hit van Snollebollekes, ze chillen met de artiesten en bekijken de zaal vanaf de dj-booth. Eén van de kabouters lijkt zelfs een spannend avontuurtje te hebben op het toilet met Q-dj Marieke Elsinga. Alle kabouters zijn de dag erna met een goodiebag onder hun arm heelhuids teruggekeerd naar hun eigen adres in Waalwijk.

Meer berichten