U oefent met speciaal lesmateriaal en niet met uw eigen persoonlijke gegevens, er kan dus niets misgaan.
U oefent met speciaal lesmateriaal en niet met uw eigen persoonlijke gegevens, er kan dus niets misgaan.

Cursus basiscomputergebruik 'Klik en Tik'


Wilt u informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training. Deze training bestaat uit 6 wekelijkse bijeenkomsten in de Bibliotheek Kaatsheuvel.

KAATSHEUVEL - U leert het toetsenbord kennen, e-mailen en gaat het internet op. U leert online te zoeken, websites bekijken en over social media, zoals Facebook.  Stap voor stap, in uw eigen tempo en begeleid door vakkundige en geduldige trainers. U oefent met speciaal lesmateriaal en niet met uw eigen persoonlijke gegevens, er kan dus niets misgaan.

Cursusdagen

De training Klik en Tik start op dinsdag 10 september in het Klavier. De lestijden zijn van 09.00 tot 11.00 uur. De cursusdagen zijn: 10 en 17 september en 1, 8, 15 en 22 oktober 2019. Op 24 september vindt er geen cursus plaats.

Aanmelden

Voor meer informatie of aanmelding kunt u terecht bij De Bibliotheek Kaatsheuvel aan het Anton Pieckplein 3 in Kaatsheuvel. Dat kan iedere dag tussen 14.00 en 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur, persoonlijk of telefonisch. Het telefoonnummer is 0416-274 379. U ontvangt na aanmelding een bevestiging.

Meer berichten